fbpx

Eksperter i behandling og analyse af
køre- og hviletidsdata

Tachografservice A/S er en økonomisk solid virksomhed og en del af Tachogruppen, der også omfatter selskaberne Tacholøn A/S og Tachodata A/S. Tachogruppen er et IT og databehandlerhus, der leverer, servicerer og udvikler IT løsninger for optimering og digitalisering af vores kunders virksomhed. Vi er pt. 20 dedikerede og faglig dygtige medarbejdere, der hver dag arbejder for at yde den bedste service og rådgivning overfor vores kunder og via stabile sikre effektive IT løsninger tilføre jeres virksomhed værdi.

Tachografservice A/S har tachograf-løsninger, der passer til alle typer og modeller af biler, uanset om du arbejder med lastbiler, busser, varevogne eller andre køretøjer, der overstiger 3500 kg. Vi har fokus på komplette løsninger, der giver maksimal brugervenlighed, overblik og pålidelighed i en travl hverdag, hvor ressourcerne skal bruges fornuftigt. Vi sørger altid for grundig undervisning og guides til brugen af vores hardware og software. Det er med til at sikre, at I kommer godt fra start, og at systemet bliver forankret i hele organisationen og skaber maksimal værdi for jer.

Fremtidens download er automatisk

Med automatisk download af data, skal man ikke længere bekymre sig om at få aflæst førerkort og tachograf. Vi sørger for, at data bliver aflæst til tiden, samt at systemerne altid er online.
Tachografservice samarbejder med MAN (Telematics), MERCEDES (Fleetboard), VOLVO (Dynafleet), IVECO og SCANIA. I har også mulighed for at få jeres egen download enhed, som let kan installeres bagpå tachografen på et værksted nær jer.
Vi har samarbejdspartnere i hele landet.


Warning: Illegal string offset 'alt' in E:\Web\tachografservice.dk\wp-content\themes\onlineplus-site\page-full.php on line 65
h

VORES MISSION

At hjælpe alle danske virksomheder med at overholde lovgivningen og reglerne om køre- & hviletid. Dette af hensyn til trafiksikkerhed og for minimering af den administrative tid og de omkostninger, der kan følge ved lovovertrædelser.

VORES HISTORIE

Det blev i 2006 lovpligtigt med digitale fartskrivere i lastbiler og køretøjer over 3.500 kg. Tachografservice A/S har siden da hjulpet danske vognmænd og transportvirksomheder med at overholde lovgivningen og minimere deres administrative opgaver.

VORES STYRKER

I Tachografservice A/S kombinerer vi høj faglighed med stor erfaring, præcision, instruktion og højt serviceniveau. Vi er der for vores kunder, når de har brug for os.Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse.
Du kan også ringe direkte til os på: tlf.: 70 222 337

Modtag vores nyhedsbrev