fbpx
Rådgivning fra start til slut

Hos Tachografservice A/S lægger vi stor vægt på at give jer den bedste rådgivning, så I er fortrolige med og føler jer sikre på overholdelse af de (til tider) komplicerede regler omkring køre- og hviletider. Vi hjælper jer fra start til slut.

Vores rådgivning omfatter blandt andet alt inden for aflæsning af fartskrivere – fra håndtering af tachografens funktioner over opsamling af data til gennemgang af rapporter og udlevering af data ved indkaldelse til virksomhedskontrol.

Løbende support

Som kunde hos Tachografservice har man en lang række fordele og services, som man kan gøre brug af.

Vi har en kundeservice, som varetager alle jeres spørgsmål angående køre- og hviletidsregler, indlæsning af data, kørselsbøger, overtrædelsesrapporter og meget andet.

Derudover har vi internt en række IT-eksperter, der står klar, hvis I får brug for support til jeres hardware, PC, tachograf eller har problemer med udlæsning af data. Vi er på opgaven sammen med jer, indtil den er løst!

Hjælp til køre- og hviletidsregler

Køre- og hviletidsregler kan være vanskelige at følge og forstå. Med vores grafiske rapporter, som I modtager efter indlæsning, får I et overskueligt overblik over jeres kørsel. Her vil det fremgå tydeligt, om I overholder køre- & hviletidsreglerne eller ej.

Såfremt I har spørgsmål til køre- og hviletider og/eller rapporterne, er I altid velkomne til at ringe til os.

Vi har stor erfaring med køre- og hviletidsreglerne og er altid kun ét opkald væk.

I finder køre- og hviletidsreglerne her


Warning: Illegal string offset 'alt' in E:\Web\tachografservice.dk\wp-content\themes\onlineplus-site\page_support.php on line 81
h


Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse.
Du kan også ringe direkte til os på: tlf.: 70 222 337

Modtag vores nyhedsbrev