fbpx

Fleksible løsninger

Tachografservice A/S har tachograf-løsninger, der passer til alle slags biler, uanset om I arbejder med lastbiler, busser, varevogne eller andre køretøjer, der overstiger 3500 kg.
Vi har fokus på komplette løsninger, der giver jer maksimal:

  • Brugervenlighed
  • Overblik
  • Pålidelighed
  • Sikkerhed

Optimalt udbytte

Tachografservice A/S samler alle data i løsninger, hvor vi guider jer godt i gang med aflæsning og håndtering af tachografer, indlæsning, download, opbevaring af data og modtagelse af rapporter. Vi følger op, og vi sikrer jer optimalt udbytte og opbevaring af jeres tachograf-data. I har desuden mulighed for at vælge mellem flere forskellige løsninger hos Tachografservice, så I får præcis det system, der matcher jeres virksomhed.

Ét abonnement – alt inkluderet

Inkluderet i et abonnement hos Tachografservice, findes en lang række services, som I kan læse mere om her

I et TachoPremium abonnement er alt inkluderet, herunder også løbende support, samt dokumentation og data-levering ved kontrol fra Færdselsstyrelsen.
Læs mere om virksomhedskontrol her

Vi har en kundeservice, som varetager alle jeres spørgsmål angående køre- og hviletidsregler, indlæsning af data, kørselsbøger, overtrædelsesrapporter og meget andet.

Derudover har vi internt en række IT-eksperter, der står klar, hvis I får brug for support til jeres hardware, PC, tachograf eller har problemer med udlæsning af data.
Vi er på opgaven sammen med jer, indtil den er løst!

Aflæsningsstationer i hele landet

Tachografservice A/S har mere end 50 aflæsningsstationer fordelt i hele landet. Det betyder, at jeres chauffører altid har en aflæserstation tæt på.

Vi arbejder desuden sammen med værksteder, transportcentre og forhandlernetværk af lastbiler, busser og varevogne, herunder Volvo, Mercedes, MAN og SCANIA, hvor vi kan afhente data direkte fra de fabriksmonterede fartskrivere.

Kører I andre mærker, har vi en trådløs aflæserenhed, som kan installeres bagpå tachografen. Det er nemt og giver direkte adgang til data, som automatisk bliver overført til os.


Warning: Illegal string offset 'alt' in E:\Web\tachografservice.dk\wp-content\themes\onlineplus-site\page_support.php on line 81
h


Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse.
Du kan også ringe direkte til os på: tlf.: 70 222 337

Modtag vores nyhedsbrev